Навчання з гасіння лісових пожеж

27.05.2019 на балансовій території Святошинського ЛПГ відбулися навчання щодо відпрацювання спільних дій при ліквідації пожеж в екосистемах.
У навчаннях брали участь працівники «Святошинського лісопаркового господарства», рятувальники Головних управлінь ДСНС України міста Києва та Київської області, рятувальники Київської служби порятунку, навчально-методичного центру цивільного захисту безпеки життєдіяльності міста Києва, Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України, представники екологічної лабораторії, а також управління патрульної поліції міста Києва.
У навчаннях взяли участь 60 чоловік особового складу рятувальних служб Києва та 11 одиниць пожежної та аварійно-рятувальної техніки.
Захід мав на меті перевірку готовності лісопаркового господарства до ліквідації пожеж в лісопаркових зонах, а також злагодженості дій інших служб під час гасіння масштабних пожеж в екосистемах.
За результатами проведених тренувань було відмічено злагоджені і чітко відпрацьовані дії персоналу й успішне виконання практичних завдань всіма учасниками тренувань, які були поставлені перед ними.