Прибирання побутового сміття на території Київського лісництва

Для кожного з нас Україна розпочинається з рідної домівки, з тієї вулиці, по якій ми ходимо щодня, з того парку, де ми любимо прогулюватися з близькими. Проте, незважаючи на велику любов, все це продовжує потопати у смітті: в пластиковому  посуді, пакетах, папері, пляшках, банках з під напоїв, і ще у великій кількості побутових відходів.

Тому працівники Київського лісництва закликають жителів міста не смітити, адже сміття, окрім звичайного дискомфорту, наносить серйозну шкоду екології та негативно впливає на здоров’я людей і тварин.

Зверніть увагу, що велике значення у вихованні культури поведінки дітей має особистий приклад батьків. Діти спостерігають за дорослими та їх поведінкою. І якщо батьки не дозволяють собі залишати сміття на дорогах,  вулицях, у парках під час відпочинку – діти будуть поводити себе відповідним чином. Не забувайте про те, що насамперед від вас залежить чистота та порядок, що зараз вас оточують, а від ваших дітей – благополуччя навколишнього середовища в майбутньому.