Прибирання зон міського відпочинку Святошинського лісництва

Працівники Святошинського лісництва намагаються всіляко сприяти приємному відпочинку громадян в лісі, тому нещодавно завдяки їх праці було здійснено прибирання зон міського відпочинку «Мир», «Біличі», «Святошино» та «Сосновий бір».

Поважне, бережливе ставлення до природи є одним з головних правил поведінки цивілізованої і культурної людини. Активно закликаємо вас не засмічувати ліс, стежки, балки, місця відпочинку. Сміття необхідно викидати тільки в смітники або забирати з собою. Не слід розбивати пляшки, адже скло може поранити інших відпочиваючих.

Дана проблема створюватиме дискомфорт доти, доки більшість з нас не навчиться елементарно прибирати за собою і додатково не засмічувати довкілля. Ця тематика також повинна активно висвітлюватися під час навчально-виховного процесу навчальними закладами.

Необхідно не забувати про можливість збереження краси природи, яку не буде зіпсовано деструктивними прогулянками, та про комфортне перебування своє і тих людей, хто стануть наступними відвідувачами лісу.

Любов до природи проявляється в серйозному, не байдужому ставленні до навколишнього середовища. Роблячи довкілля чистішим, ми зберігаємо добробут природи сьогодні для того, щоб наші нащадки мали його в майбутньому. Потрібно пам’ятати про свою відповідальність перед наступними поколіннями, які проживатимуть на цій території після нас.

Ми власноруч маємо створювати благополуччя на нашій планеті!